De ce ar trebui sa alegeti Paycomp
 • Oferim un serviciu asistenta clienti 24 de ore in fiecare zi, pentru toate serviciile oferite de catre platforma noastra. Paycomp faciliteaza deschiderea conturilor si utilizarea rapida si eficienta pentru¬† toate serviciile noastre. Paycomp se evidentiaza prin faptul ca ofera o diversitate foarte mare de servicii financiare sau modalitati de plata, toate fiind disponibile in acelasi loc.
 • Paycomp este o platforma de plata fantastica, conceputa special atat pentru afaceri, cat si pentru uz personal; serviciile noastre pot satisface toate nevoile dumneavoastra. Permitem tuturor clientilor nostri sa aleaga intre un cont de afaceri sau un cont personal, pentru a-si putea astfel personaliza la maxim experienta de utilizatori ai platformei.
 • Paycomp permite tuturor clientilor sa isi automatizeze plata facturior; poti plati acum cheltuielile lunare generate de afacerea ta, sau facturile lunare pentru utilitati, fara sa faci mari eforturi. Astfel, momentele in care uitai sa platesti anumite facturi sau servicii devin de domeniul trecutului!
 • Oferim in acelasi timp utilizatorilor platformei noastre posibilitatea de a trimite bani in strainatate usor si rapid, la cele mai ieftine preturi existente pe piata. Aceasta inseamna ca absolut toti clientii nostri ce detin un cont personal pot trimite cu usurinta numerar atat prietenilor, cat si familiei. De asemenea, pentru clientii ce detin un cont business, platile internationale si locale devin o adevarata placere, deoarece acestea sunt mult mai ieftine si se realizeaza mult mai rapid, fata de serviciile bancare clasice.
 • Atat detinatorii de conturi business, cat si cei ce au la dispozitie conturi personale, pot transfera rapid si usor fonduri in conturile Paycomp sau in cele detinute la bancile clasice. Majoritatea proceselor de plata sunt finalizate in termen de 3 zile lucratoare, dar unii utilizatori subliniaza faptul ca acestea se desfasoara in marea majoritate a cazurilor in maxim 1-2 zile lucratoare!

 • Paycomp permite utilizatorilor sa faca cumparaturi online la cele mai bune preturi (in ceea ce priveste comisioanele) si in conditii de maxima siguranta; este suficient sa apasati cateva butoane si puteti plati comanda imediat! Acest veste este excelenta pentru utilizatorii ce isi doresc doresc sa faca cumparaturi pe indelete si pentru conturile de afaceri care necesita plati lunare multiple si realizate rapid.
 • Paycomp faciliteaza, de asemenea, urmarirea cu usurinta a cheltuielilor si veniturilor, atat pentru conturile de afaceri, cat si pentru cele personale. Avem o interfata foarte simpla si intuitiva, care permite clientilor nostri sa verifice cu usurinta destinatia banilor. Astfel, va fi usor pentru fiecare sa isi deschida contul Paycomp pentru a vedea istoricul platilor efectuate.
 • Clientii posesori ai conturilor business isi pot usura activitatea folosind Paycomp pentru a plati salariile angajatilor. Acestia pot utiliza optiunea noastra de plati lunare automatizate, pentru a trimite numerar direct angajatului vizat; in acest fel, angajatii companiei dumneavoastra vor fi platiti la timp.
 • Va permitem sa utilizati cardul de credit preferat pentru a va finanta in mod absolut gratuit contul Paycomp! Singurul lucru pentru care veti fi taxat sunt comisioanele bancare.
 • Ne mandrim cu faptul ca serviciile noastre se desfasoara aproape instantaneu, sau cat de repede este posibil din punct de vedere tehnic. Trimiterea si primirea de numerar catre alti utilizatori Paycomp este practic instantanee. Transferul de fonduri in contul bancar dureaza doar 1-2 zile lucratoare; nu trebuie sa asteptati mai mult, asa cum ati face daca ati folosi serviciile unei institutii financiare traditionale.
 • Echipa noastra de experti este, de asemenea, pregatita sa va raspunda la intrebari sau nelamuriri 24 de ore, 7 zile pe saptamana, 365 zile pe an. Aveti o problema referitoare la contul detinut, sau o intrebare despre un anumit serviciu? Vom raspunde imediat ce intrebarea ajunge la serviciul nostru de relatii clienti!
 • Doriti un anumit produs, dar nu aveti suficienti bani? Oferim optiuni de rate rate pentru toate platile, astfel incat sa puteti obtine ceea ce aveti nevoie.

Buletin informativ

Doriti sa fiti informat despre ofertele noastre speciale, noutatile si tendintele? Abonati-va cu e-mailul dvs. de mai jos.

De asemenea, va putem trimite un mesaj text pe telefon.

Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.