Despre Noi

Aici, la Paycomp, avem o echipa ce este alcatuita din profesionisti desavarsiti. Toti angajatii sunt extrem de muncitori si sunt adevarati experti in domeniul in care activeaza. Acestia cunosc in amanunt toate detaliile si secretele platilor digitale, astfel incat stiu exact produsul care va trebuie pentru a va acoperi toate necesitatile financiare si de plati.

Echipa noastra este disponibila 24/7 pentru a va raspunde tuturor intrebarilor si problemelor pe care le-ati putea intampina. Nu ezitati sa ne adresati intrebari daca sunteti curios sau daca intampinati anumite probleme; suntem mai mult decat fericiti sa va raspundem!

Astfel, oferim utilizatorilor nostril transferuri bancare internationale si locale, precum si si multe alte servicii financiare, satisfacand astfel rapid si usor toate nevoile ce isi fac aparitia. Oferim chiar si plati automate lunare, astfel incat platile uzuale, cat si plata facturilor se realizeaza usor, fara a ridica un deget, atat pentru utilizatorii persoane fizice, cat si pentru cei ce detin conturi business, de afaceri.

Paycomp ofera clientilor platformei o multime de optiuni, in ceea ce priveste modul in care se vor realiza platile, dar avantajul hotarator, din punctual de vedere al clientilor, este ca acestea se pot realiza intr-un singur loc. Echipa noastra a muncit din greu pentru a gasi cele mai bune solutii de realizare a platilor si pentru a testa care dintre acestea sunt cele mai folositoare pentru clienti. Cunoastem faptul ca niciun serviciu financiar nu se potriveste cu exactitate tuturor utilizatorilor, motiv pentru care oferim o gama larga de servicii de plata digitala, raspunzand astfel cu usurinta tuturor nevoilor clientilor nostri.

Mai jos aveti o scurta prezentare a echipei noastre.

Tiana Roald

COFONDATOR

“A fost un vis mai vechi de-al meu sa creez un produs precum Paycomp si sunt mai mult decat fericita ca acest vis s-a implinit in cele din urma. Am petrecut practic mii de ore lucrand impreuna cu echipa mea, pe care sunt foarte norocos sa o am la dispozitie, pentru a crea cel mai bun site posibil. In timp ce am lucrat din greu la acest proiect, am constientizat faptul ca acesta nu ar fi putut fi realizat niciodata fara echipa care mi-a stat alaturi de-a lungul timpului; sunt cu siguranta unii dintre cei mai calificati oameni cu care as fi putut lucra si acest proiect nu ar fi fost niciodata posibil fara ei.”

Alan Smith

ANALIST FINANCIAR

Sunt atat de fericit ca am gasit aceasta oportunitate, aceea de a lucra la un proiect cu totul uimitor. Munca nu a fost usoara, dar m-am asteptat la asta si am stiut ca totul va merita. Am vrut sa cream un loc in care oamenii sa isi poate satisface toate nevoile financiare intr-o singura platforma si sunt increzator ca am realizat acest lucru. Multumiri Tianei si restului echipei pentru sprijinul acordat, deoarece prin intermediul platformei noastre ne putem oferi serviciile intregului mapamond.”

Edwin Cox

DEPARTAMENT MARKETING DIGITAL

Simt ca oamenii de aici din Paycomp sunt a doua mea familie. Lucram din greu impreuna, pentru ca acest proiect sa functioneze si putem vedea cu siguranta rezultatele ori de cate ori vedem recenziile pozitive ale clientilor nostri.”

Emily Amelio

REPREZENTANT RELATII CU CLIENTII

Am avut norocul sa am alaturi echipa Paycomp, care m-a  introdus in toate secretele si detaliile acestei platforme. Astfel, am aflat ce este Paycomp si cum functioneaza acesta si sunt mai mult decat fericit ca fac parte din aceasta companie. Mi-am dat seama ca acest site ii ajuta pe oameni si le face viata mai usoara, asa ca sunt foarte fericit sa fac parte din viata acestora, ajutandu-i sa isi indeplineasca toate necesitatile financiare.”

Buletin informativ

Doriti sa fiti informat despre ofertele noastre speciale, noutatile si tendintele? Abonati-va cu e-mailul dvs. de mai jos.

De asemenea, va putem trimite un mesaj text pe telefon.

Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.