Marturii

Raymond Ruiz

RAPID SI EFICIENT

Devin extrem de nervos ori de cate ori imi ia foarte mult timp pentru executarea si procesarea platilor. Paycomp insa nu are aceasta problema. Cel mai lung termen de executare al platilor pe care l-am experimentat cu Paycomp este de numai 3 zile lucratoare, dar unele dintre plati sunt procesate in doar 1-2 zile lucratoare! Acest proces este mult mai rapid decat cel oferit de banca mea clasica, care necesita 5 zile lucratoare pentru a procesa o singura plata. In plus, completarea formularelor de transfer dureaza extrem de putin, astfel incat intregul proces de lucru desfasurat pe platforma Paycomp este minunat!

Trisha Carlson

CELE MAI MICI COSTURI PENTRU TRANSFERUL BANILOR

Am petrecut mult timp comparand mai multe site-uri web si platforme de plata online, dar am sfarsit dezamagit de taxele extraordinar de mari pe care le percepeau. Sunt atat de fericit ca m-am inscris la Paycomp, deoarece astfel beneficiez de unele dintre cele mai mici taxe pe care le-am intalnit pana acum. Prietenilor ce detin un cont Paycomp le pot astfel trimite gratuit bani, iar restul taxelor sunt deosebit de mici, ori de cate ori fac un transfer catre o alta aplicatie de plata. Cred ca cel mai bun lucru este faptul ca taxele sunt foarte mici ori de cate ori fac transferuri bancare sau transferuri internationale, primind in schimb un serviciu rapid si ireprosabil executat, fara a mai plati taxe suplimentare.

Ariana Ramirez

CEA MAI BUNA APLICATIE PENTRU PLATI LUNARE AUTOMATE

Eram destul de obosita sa tin pasul cu plata tuturor facturilor lunare. Din fericire, Paycomp m-a ajutat sa scap cu usurinta de toate aceste probleme. Tot ceea ce am avut de facut a fost sa aleg optiunea lor de facturare automata, astfelincat toate facturile mele lunare sunt platite la timp si nu trebuie sa imi fac griji ca pierd o plata! Am aflat chiar ca pot efectua plati in rate folosind Paycomp si serviciile lor de facturare automata, asa ca viata mea a devenit mult mai usoara.

Alexander Cera

UN SERVICIU FORMIDABIL PENTRU PLATILE INTERNATIONALE

Trimit bani in tara cel putin de doua ori pe luna. Cu toate acestea, transferurile bancare regulate si platile internationale mi-au facut o adevarata gaura in buzunar, din cauza taxelor uriase percepute, pe care am ajuns sa le urasc. Din fericire, Paycomp imi ofera acelasi serviciu la un pret mult mai bun.

Michael Zamora

USOR DE FOLOSIT

Aproape toate platformele de plata online imi par destul de confuze si de greu de utilizat; de obicei, o plata necesita atatea operatiuni pe care le am de facut, incat inconvenientele generate de acestea devin adevarate obstacole. Din fericire, am gasit Paycomp si pot folosi serviciile lor pentru a plati facturi, pentru a transfera bani familiei, pentru a trimite bani prietenilor mei si pot executa foarte multe operatiuni simultan. Platforma este simplu de utilizat si usor de navigat prin meniuri, asa ca nu trebuie sa pierd timpul descoperind site-ul.

Buletin informativ

Doriti sa fiti informat despre ofertele noastre speciale, noutatile si tendintele? Abonati-va cu e-mailul dvs. de mai jos.

De asemenea, va putem trimite un mesaj text pe telefon.

Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.